Hírek

A Raktáros képzés célja

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék a raktározás feladatát, funkcióit, a megrendelések teljesítésének feladatait, tisztában legyenek azokkal a követelményekkel, amelyek a normál és a speciális áruk kezelésével, raktározásával kapcsolatosak, megismerjék és kezelni tudják az áruazonosító és -követő rendszereket. Megismerkedjenek a különböző tárolási módok jellemzőivel, eszközrendszereivel és azok szabályos kezelésével. Fontos továbbá, hogy a képzésben részt vevők elsajátítsák a 3. pontban szereplő kompetenciákat.

A Raktáros képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik logisztikai és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak, illetve azok az álláskeresők, akik logisztikai és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek.

Miért ajánljuk a Raktáros képzést

A képzés folyamán a résztvevők elsajátítják a raktár működésével kapcsolatos tevékenységek lebonyolításához szükséges szakmai elméleti és gyakorlati ismereteket.
Képesek lesznek ellátni a raktáros munkakörhöz tartozó tevékenységeket, a raktárba beérkező áruk átvételétől a kiszállítások elő-készítéséig.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 200 óra

A Raktáros tanfolyam ára: 96 660 Ft/fő

Raktáros jelentkezési lap

#raktáros #raktárostanfolyam #raktárosképzés #képzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping