Hírek

A Munka magánélet összehangolása képzés célja

Célja, hogy a résztvevők felismerjék az önismeret jelentőségét, és az önismereti munkában elmélyülve képesek legyenek az életszerepeik harmonikus összeegyeztetésére, valamint meg tudják találni azokat a rekreációs pontokat, személyes időkereteket az életükben, amelyek alkalmassá teszik őket arra, hogy munkaidejük alatt hatékonyabban és koncentráltabban végezzék feladataikat. Segít az életpálya-modell, személyes karrierút egyénre szabott megélésében, a reális céltervezésben. A munka és a magánélet egyensúlyának rendezésével és fenntartásával elérhetik a résztvevők, hogy hivatásukban, illetve szabadidejükben is optimálisan érezzék magukat. A munka és a magánélet egyensúlyának optimalizálásával a résztvevők stressztűrő képessége is növekszik, illetve csökken a kiégés veszélye is. Tartalma: személyiségtípusok (DISC) elemzése, a személyiségtípushoz kapcsolódó munka- és szabadidőstílusok értékelése, saját személyiségtípus erősségeinek és szükségleteinek feltérképezése; jelenlegi helyzet elemzése; elakadások felismerése; a szakmai identitás tudatos szintre emelése; céltervezési technikák; szükségletek rendszerezése; személyes fejlődési terv.

A Munka magánélet összehangolása képzés célcsoportja

Hivatásos és nem hivatásos sofőrök, MÁV alkalmazottak, vízi szállításban érintett szervezetek, légiközlekedéssel és szállítással foglalkozó cégek, a szolgálatot teljesítő forgalomszervezésben közreműködő személyzet.

Miért ajánljuk a Munka magánélet összehangolása képzést

A képzés során a résztvevő megtanulja elválasztani a magánéletet a munkától, és megtalálja az egyensúlyt. Többek között könnyebbé válik a munka és magánélet közötti határok megszabása, javul az időbeosztás és stresszmenedzsment.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Alapfokú végzettség

A képzés összes óraszáma: 9 óra

A Munka magánélet összehangolása tanfolyam ára: 27 000 Ft/fő

Munka magánélet összehangolása jelentkezési lap

#munkamagánéletösszehangolása #munkamagánéletösszehangolásatanfolyam #munkamagánéletösszehangolásaképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping