Hírek

A Koncentrációkészséget javító tréning képzés célja

Cél az általános ismeretek megszerzése a koncentrációs képességről és annak fejlesztési lehetőségeiről Életmód és szokások szerepének megismerése. Relaxációs és autogén technikák elsajátítása és gyakorlati alkalmazása. Koncentrációt segítő életmód szokásrendjének kiépítése, stresszorok felismerése a mindennapokban. A munkavégző-képesség erősítése a koncentrált pozitív állapot alakításával. Cél, hogy a képzésben résztvevők megtanulják az időgazdálkodást, segítséget kapjanak a napi munkavégzést, a koncentráció megfelelő szinten tartásához. Gyógyszermenetes koncentrált állapot kialakításának lehetőségei.

A Koncentrációkészséget javító tréning képzés célcsoportja

Hivatásos és nem hivatásos sofőrök, valamint a három műszakban szolgálatot teljesítő forgalomszervezésben közreműködő személyzet. Szállítmányozó cégek egészségügyi szolgáltatásait biztosító szervezetek.

Miért ajánljuk a Koncentrációkészséget javító tréning képzést

A képzés során megszerzett ismeretekkel képesek lesznek felismerni a stresszorokat, a jó alvás-hoz szükséges optimális körülményeket, melyek segítségével javul koncentráló, stressztűrő és stresszkezelő készségük, amely hosszabb távon is hozzájárul a kiegyensúlyozott munkavégzéshez.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Alapfokú végzettség

A képzés összes óraszáma: 8 óra

A Koncentrációkészséget javító tréning tanfolyam ára: 24 000 Ft/fő

Koncentrációkészséget javító tréning jelentkezési lap

#koncentrációkészségetjavítótréning  #koncentrációkészségetjavítótréningtanfolyam #koncentrációkészségetjavítótréningképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping