Hírek

A jegyvizsgáló képzés célja

A vasúti társaságok munkavállalói részére olyan képzés biztosítása, amely országos pályahálózaton a jegyvizsgálói (MÁV Zrt. F.2. Forgalmi Utasítás és kapcsolódó szabályozások dokumentumban meghatározott) munkakör betöltéséhez szükséges kompetenciák elsajátítását segíti. A képzés készítse fel a képzésben résztvevőt arra, hogy a személyszállító vonaton utastájékoztatást adjon, szükség esetén kezelje a személyszállító járművek műszaki berendezéseit (fűtés, hűtés, világítás), a vonat indulása előtt a megfelelő időben, helyen és módon kézi jelzést adjon, ellenőrizni tudja a vonatok elejének és végének jelzésére szolgáló berendezéseket.

A jegyvizsgáló képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok az álláskereső munkavállalók alkotják, akikre a vasúti személyszállítást végző vállalatoknak folyamatosan szükségük van, akik képesek elsajátítani azokat a forgalmi ismereteket, amelyek a személyszállító vonatok közlekedtetéséhez, továbbításához szükségesek.

Miért ajánljuk a jegyvizsgáló képzést

Azok számára ajánljuk, akik érdeklődési körébe beletartozik a vasúthálózat biztonságos közlekedését támogató feladatok/ismeretek elsajátítása. Akik felelősségteljes munkával szeretnének részesei lenni a vasúti közlekedést választó emberek mindennapjainak, akik forgalmi ismeretek, műszaki ismeretek, kommunikációs ismereteik alkalmazásával az utas forgalom számára támogatják a biztonságos és nyugodt közlekedést.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Középfokú végzettség és gimnáziumi érettségi (gimnázium)
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 190 óra óra

A jegyvizsgáló tanfolyam ára: 89 800 Ft/fő

Jegyvizsgáló jelentkezési lap

#jegyvizsgáló #jegyellenőr #jegyvizsgálótanfolyam #jegyvizsgáló képzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping