Tanfolyamokról és Képzésekről

A Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 képzés célja

A szaktanfolyam célja, hogy a résztvevők olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a „Járműre szerelt daru” gépcsoportba tartozó géptípusokkal – bármely gazdasági ágazatban – gépkezelői tevékenység szakszerű, biztonságos ellátására, rendelkezzenek az adott gépcsoporttal kapcsolatos legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciákkal. A képzés eredményeként képesek legyenek a munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni a termelés megkövetelte színvonalán.

A Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A Járműre szerelt daru-kezelői a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelőket lehet alkalmazni. A képzés másodlagos célcsoportja ezért azok a személyek, akik érdeklődnek a Járműre szerelt daru-kezelői iránt és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 képzést

A képzés során a résztvevők megszerzik az ágazat elvárásainak megfelelő gépkezelői tudást, megismerik a jogszabályi előírásokat, és az önálló munkavégzéshez szükséges rakodás- és emeléstechnológiai ismereteket.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Alapfokú végzettség,
  • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat,
  • 18. életév betöltése

A képzés összes óraszáma: 28 óra

A Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 tanfolyam ára: 98 000 Ft/fő

Járműre szerelt daru -kezelői képzés - 4451 jelentkezési lap

#járműreszereltdarukezelőiképzés4451 #járműreszereltdarukezelőitanfolyam #járműreszereltdarukezelőiképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés