Hírek

Az Interkulturális kommunikáció képzés célja

A képzési program célja, hogy gyakorlatorientált módon elősegítse az eltérő kultúrákban, értékrendszerekben, szokásvilágokban szocializálódott emberek érintkezését, kommunikációját és képessé tegye a képzés résztvevőit a konstruktív, értő, gazdagító és termékeny kooperációra. A képzési program további célja az érzelmi és szociális intelligencia (EQ) kulturális vetületeinek tapasztalati elmélyítése, a kulturális különbözőségek, egyediségek iránti érzékenység erősítése. A tréning segítséget nyújt a kulturális sokkhatás enyhítésében, a résztvevők napi munkája során felmerülő gyakorlati problémák, konfliktusok megoldásában.
A továbbképzés tartalma:
A képzési program területi, ország-specifikus ismereteket nyújt a résztvevők számára, akik ezáltal érzékenyebbé és elfogadóbbá válnak a kulturális különbözőségekkel és azok egymásra hatásával szemben. A tréningen résztvevők új ismeretek szerzése mellett begyakorolhatják az adott országok alapvető szokásait, gesztusait, megismerik az ott élő emberek gondolkodásmódját, és egyúttal új készségeket tanulnak. Cél, gesztusok és szokások megismerése és begyakorlása terület specifikusan, elsősorban az európai országokra vonatkozóan. Igény szerint az alábbi lokációkra vonatkozó ismeretek is átadásra kerülnek:
• Közel-Kelet és Afrika
• Ázsia és a Csendes-óceán térsége
• Közép- és Dél-Amerika
• Egyesült Államok és Kanada.

Az Interkulturális kommunikáció képzés célcsoportja

Hivatásos és nem hivatásos sofőrök, MÁV alkalmazottak, vízi szállításban érintett szervezetek, légiközlekedéssel és szállítással foglalkozó cégek, a szolgálatot teljesítő forgalomszervezésben közreműködő személyzet.

Miért ajánljuk az Interkulturális kommunikáció képzést

A képzés során elsajátított ismeretekkel a különböző kulturális háttérrel rendelkező emberek képesek lesznek egymással kapcsolatot teremteni, ezzel segítve az egyes országok, régiók, kultúrák közötti megértést.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Középfokú végzettség és gimnáziumi érettségi (gimnázium)
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 8 óra

Az Interkulturális kommunikáció tanfolyam ára: 24 000 Ft/fő

Interkulturális kommunikáció jelentkezési lap

#interkulturáliskommunikáció  #interkulturáliskommunikációtanfolyam #interkulturáliskommunikációképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping