Tanfolyamokról és Képzésekről

A Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 képzés célja

A szaktanfolyam célja, hogy a résztvevők olyan szakemberekké váljanak, akik alkalmasak a „Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó)” gépcsoportba tartozó géptípusokkal – bármely gazdasági ágazatban – gépkezelői tevékenység szakszerű, biztonságos ellátására, rendelkezzenek az adott gépcsoporttal kapcsolatos legjellemzőbb munkakörök, foglalkozások betöltéséhez szükséges kompetenciákkal. A képzés eredményeként képesek legyenek a munkakört megfelelő üzembiztonsággal, szakszerűen, a munka-, baleset-, tűz- és környezetvédelmi előírások betartása mellett önállóan ellátni a termelés megkövetelte színvonalán.

A Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó)-kezelői a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A kifogástalan minőséget igénylő feladatokra csak megfelelő gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal rendelkező gépkezelőket lehet alkalmazni. A képzés másodlagos célcsoportja ezért azok a személyek, akik érdeklődnek a Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó)-kezelői iránt és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 képzést

A képzés során a résztvevők megszerzik az ágazat elvárásainak megfelelő gépkezelői tudást, megismerik a jogszabályi előírásokat, és az önálló munkavégzéshez szükséges rakodás- és emeléstechnológiai ismereteket.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Alapfokú végzettség,
  • Foglalkozás-egészségügyi alkalmassági vizsgálat,
  • 18. életév betöltése.

A képzés összes óraszáma: 30 óra

A Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 tanfolyam ára: 89 920 Ft/fő

Hidraulikus rakodó (homlokrakodó, forgórakodó, teleszkópos rakodó) -kezelői képzés - 4511 jelentkezési lap

#hidraulikusrakodóhomlokrakodóforgórakodóteleszkóposrakodókezelőiképzés4511 #hidraulikusrakodó #hidraulikusrakodóhomlokrakodóforgórakodóteleszkóposrakodótanfolyam #hidraulikusrakodóhomlokrakodóforgórakodóteleszkóposrakodóképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés