Hírek

Az emelőgép-ügyintéző képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása annak érdekében, hogy a képzés sikeres elvégzésével a résztvevő a nemzetgazdaság valamennyi ágazatában az üzemeltető tevékenységi területén működő emelőgépekhez kapcsolódó, az üzemeltető munkáltató által ráruházott üzemeltetői feladatok végrehajtására képes legyen.

Az emelőgép-ügyintéző képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik rendelkeznek a meghatározott feltételekkel, és emelőgépet üzemeltető munkáltatónál munkaviszonyban állnak, valamint azok az álláskeresők, akik emelőgépet üzemeltető munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek.

Miért ajánljuk az emelőgép-ügyintéző képzést

A képzés során a résztvevők elsajátítják az emelőgépek biztonságos üzemeltetésével kapcsolatos ismereteket és készségeket, melyek hozzájárulnak a munkahelyi balesetek megelőzéséhez, valamint az emelőgépek váratlan meghibásodásából adódó munkabalesetek, vagy személyi sérüléssel nem, csak anyagi kárral járó kvázibalesetek és termeléskiesések költségnövelő hatásának csökkentéséhez. Az emelőgép-ügyintéző gondoskodik arról, hogy az emelőgépek biztonságos üzemeltetésére vonatkozó jogszabályi előírásokban, a nemzeti szabványokban és az emelőgép dokumentációban, illetve az üzemeltető belső szabályzatában előírtak a megbízatása területén maradéktalanul végrehajtásra kerüljenek.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Középfokú végzettség és középfokú szakképesítés (szakgimnázium, szakképző iskola, szakiskola)
  • Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 160 óra

Az emelőgép-ügyintéző tanfolyam ára: 160 720 Ft/fő

Emelőgép-ügyintéző jelentkezési lap

#emelőgépügyintéző #emelőgép #emelőgépügyintézőtanfolyam #emelőgépügyintézőképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping