Hírek

Az Elalvásos balesetek megelőzését elősegítő alvástréning képzés célja

Általános cél az általános ismeretek megszerzése a megfelelő alvásról. Az elalvásos balesetek bekövetkezésének jellemzői, büntetőjogi felelősség. Az alvásproblémák tüneteinek felismerése, egyszerűbb megoldási módok módszerek elsajátítása. Egyéni alvási szokások feltérképezése, konzultációs lehetőség az esetleges alvásproblémák kezelésére. Relaxációs és autogén technikák megismerése és gyakorlati alkalmazásának elsajátítása a hatékony alvás elsajátítása érdekében. A képzés célja továbbá, olyan ismeretek átadása, amelyekkel a jó alvást segítő életmód szokásrendje építhető ki, olyan technikák megismerése, amellyel rövid alatt is kipihenhetik magukat a résztvevők, megtapasztalhatják az „intenzívebb” alvást, elsajátíthatják ezeket a technikákat. Segítséget nyújtani a megfelelő napi munkavégzéshez szükséges jó alváshoz. A munkavégzőképesség erősítése az alvásállapot pozitív alakításával. Cél, hogy a képzésben résztvevők az alvás területén is megtanulják az időgazdálkodást, segítse a napi munkavégzést, a koncentráció megfelelő szinten tartását. Megismertetni a gyógyszermentes „alvásterápiát” az „alvástanulást”.

Az Elalvásos balesetek megelőzését elősegítő alvástréning képzés célcsoportja

Hivatásos és nem hivatásos sofőrök, valamint a három műszakban szolgálatot teljesítő forgalomszervezésben közreműködő személyzet. Szállítmányozó cégek egészségügyi szolgáltatásait biztosító szervezetek.

Miért ajánljuk az Elalvásos balesetek megelőzését elősegítő alvástréning képzést

Az egészséges alvással az élet minősége javítható. Az alvás minőségének javítása szerepet játszik az elalvásos közlekedési balesetek megelőzésében, a stresszmentes munkavégzésben és az egészségmegőrzésben.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Alapfokú végzettség,
  • Alvásvizsgálat vagy alvásteszt.

A képzés összes óraszáma: 16 óra

Az Elalvásos balesetek megelőzését elősegítő alvástréning tanfolyam ára: 48 000 Ft/fő

Elalvásos balesetek megelőzését elősegítő alvástréning jelentkezési lap

#elalvásosbalesetekmegelőzésétélősegítőalvástréning  #elalvásosbalesetekmegelőzésétélősegítőalvástréningtanfolyam #elalvásosbalesetekmegelőzésétélősegítőalvástréningképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping