Hírek

A Biztosítóberendezés-műszerész képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása. A képzés elvégzése után a résztvevők képessé válnak a vasúti biztosítóberendezések főbb mechanikus és villamos szerkezeti elemeinek tervszerű, a technológiai utasításoknak
megfelelően történő, szakszerű fenntartására, üzemeltetésére, beszabályozására, üzemzavar esetén képesek lesznek behatárolni, meghatározni és elhárítani a vasúti biztosítóberendezésekben keletkező hibákat.

A Biztosítóberendezés-műszerész képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportja azok a munkavállalók, akik vasúti pályahálózatot működtető vagy vasútépítő munkáltatónál munkaviszonyban állnak, és/vagy olyan álláskeresők, akik vasúti pályahálózatot működtetőtől vagy vasútépítő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek.

Miért ajánljuk a Biztosítóberendezés-műszerész képzést

A vasúti pályahálózatot működtető és vasútépítő vállalatoknak folyamatosan szükségük van megfelelő elméleti és gyakorlati ismerettel rendelkező, képzett munkavállalókra, akik a vasúti jelző- és biztosítóberendezések építése és karbantartása során szakszerűen végzik munkájukat. A vasúti biztosítóberendezésekkel kapcsolatos szigorú műszaki követelmények miatt és a vasúti közlekedés biztonságának garantálása érdekében meghatározó fontosságú a megfelelő képzés a végrehajtás tekintetében is.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

Középfokú végzettség és középfokú szakképzettség (technikum)
Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgála

A képzés összes óraszáma: 660 óra

A Biztosítóberendezés-műszerész tanfolyam ára: 580 000 Ft/fő

Biztosítóberendezés-műszerész jelentkezési lap

#biztosítóberendezésműszerész #biztosítóberendezésműszerésztanfolyam #biztosítóberendezésműszerészképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping