Megváltozott munkaképességűek

Megváltozott munkaképességűek

Akkreditációs Szolgáltatóhely

Komplex rehabilitációs-, munkaerőpiaci- és szociális szolgáltatások nyújtása a mélyszegénységben élő, hátrányos helyzetű, illetve megváltozott munkaképességű személyek számára elhelyezkedésük érdekében.
megvaltozott-munkakepesseguek-munka-tanacsadas-modello-felnottkepzes

célja az elhelyezkedést akadályozó körülmények feltárása, valamint lehetőség szerint azok megszüntetése, elhárítása, az aktív korú, de nem foglalkoztatott személyek foglalkoztathatóságának előmozdítása érdekében.

célja, hogy az elhelyezkedni kívánók rendelkezzenek az álláskereséshez szükséges megfelelő ismeretekkel, kompetenciákkal, gyakorlattal, az elsődleges- vagy a másodlagos munkaerő-piacra történő bejutásuk felgyorsuljon, megelőzve ezzel a hosszú távú (tartós) munkanélküliséget.

megvaltozott-munkakepesseguek-tanacsadas-modello-felnottkepzes

célja a munkaerőpiaci lehetőségek, folyamatok, támogatási lehetőségek átláthatóságának elősegítése, hozzájárulás a munkaerő-piaci kereslet-kínálat egyensúlyának javításához és kialakításához a kínálati oldal informáltságának biztosításával.

célja a pályamódosítás előtt állóknak történő segítségnyújtás az egyéni kompetenciáihoz, életpálya elképzeléseihez illeszkedő életpálya kialakításában, valamint a pályamódosítás érdekében szükséges képzések, tovább- vagy átképzések, kompetenciafejlesztések, tanulási lehetőségek kiválasztásában.

megvaltozott-munkakepesseguek-tanacsadas2-modello-felnottkepzes

során a megváltozott munkaképességű emberek életvezetéséből, egészségügyi állapotából, vagy a személyiségi problémáiból eredő, az elhelyezkedését akadályozó körülmények feltárásra kerülnek, valamint a tanácsadó segíti a munkába állást akadályozó érzelmi nehézségek kezelését, és a személyes problémák megértését, feldolgozását, és megoldását.

célja a megváltozott munkaképességű, aktív korú, nem foglalkoztatott személyek munkaerőpiaci helyzetének javítása, a munkavállalásuk, és sikeres elhelyezkedést követően a munkahely megtartásuk elősegítése.

megvaltozott-munkakepesseguek-trening-modello-felnottkepzes

keresztül az álláskeresési ismeretek elsajátításával a munkát kereső (elhelyezkedni kívánó) megváltozott munkaképességű személy felkészül az önálló álláskeresésre, az elhelyezkedéshez és a tartós munkavállaláshoz szükséges álláskeresési technikák elméletének és gyakorlatának megismerésére és a munkavállalói kulcsképességek és kulcskompetenciák fejlesztésére, elsajátítására.

a képzésbe kerülést nehezítő tényezők feltárásra és kezelésre kerülnek, fejlesztve a sikeres tanulást megalapozó kompetenciákat, a munkavállalói kulcsképességeket és kulcskompetenciákat.

 A tanfolyammal, és vizsgával kapcsolatosan felmerülő további kérdéseitekkel keressétek bizalommal Intézményünket: MODELLO Módszertani és Képzési Intézet: Tel: +36 (37) 301-649 | Mobil: +36 (30) 733-7538 | +36 (70) 676-6835 | +36 (70) 427- 7406 Ügyfélfogdási idő: Hétfőtől – Péntekig, 8:00 – 16:30  Cím: 3200 Gyöngyös, Kisfaludy Károly utca 6. | Email: info@felnottkepzes.hu

#megváltozottmunkaképességűek #rehabilitációstanácsadás #akkreditációsszolgáltatóhely #szociálisszolgáltatások #információnyújtás #tanácsadás #modello #felnőttképzés #képzés