Hírek

A gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása annak érdekében, hogy a gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó feladatokat megfelelő szakértelemmel és nagyfokú önállósággal vagy a műhelyben dolgozó kollégáikkal együttműködve végezze a szakember.

A gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó képzés célcsoportja

A gumiabroncs kopó és öregedő alkatrész, sőt ideális esetben télen és nyáron másik készletet használunk. Ez egyben azt is jelenti, hogy jelentős a piaci igény a gumiabroncsok szerelésére, javítására és természetesen értékesítésére is. A képzés célcsoportját a munkaerőpiac azon szereplői alkotják, akik rendelkeznek a képzési programban megjelölt feltételekkel, és gumiabroncsok szerviztevékenységét végző műhelyben dolgoznak, vagy ott kívánnak elhelyezkedni a jövőben.

Miért ajánljuk a gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó képzést

Mert a képzés nagyszámú gyakorlati órát tartalmaz, mely során lehetőség van az elméleti ismeretek gyakorlatban történő professzionális elsajátítására. A képzés során fontos a felelősségteljes és a biztonságos közúti közlekedést támogató attitűd megerősítése a képzésben résztvevők számára.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: nem szükséges

A képzés összes óraszáma: 500 óra

A gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó tanfolyam ára: 290 500 Ft/fő

Gumiabroncs-javító és kerékkiegyensúlyozó jelentkezési lap

#gumiabroncsjavító #gumiabroncsjavítótanfolyam #gumiabroncsjavítóképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping