Hírek

A Gázhegesztő képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges kompetenciák elsajátíttatása annak érdekében, hogy a kifogástalan minőséget igénylő gázhegesztési feladatokat (gázhegesztés önálló elvégzése, hibafelismerés, javítás, a gyártmány minőségi ellenőrzése) megfelelő kézügyességgel, gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal végezze a hegesztő. A képzés további célja, hogy a munkavégzés során előtérbe kerüljenek a gazdaságossági szempontok, kiemelt figyelmet kapjanak a biztonsági előírások, és az érintettek betartsák a vonatkozó szabványok előírásait.

A Gázhegesztő képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak, és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A gázhegesztők a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A képzés másodlagos célcsoportját ezért azok a személyek alkotják, akik érdeklődnek a gázhegesztés iránt, és a képzés elvégzésével munka erőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a Gázhegesztő képzést

A képzés elvégzésével a résztvevők elsajátítanak minden olyan, szakmai elméleti és gyakorlati ismeretet, amellyel magasfokú gázhegesztői minőségi munkát végezhetnek. A képzés során prioritást kap a minőségi munkához elengedhetetlenül fontos hibafelismerési képesség fejlesztése, a minőség ellenőrzési képesség fejlesztése és az egyéni felelősségvállalás képességének fejlesztése is.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Egészségügyi alkalmassági követelmény: Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 350 óra

A Gázhegesztő tanfolyam ára: 428 550 Ft/fő

Gázhegesztő jelentkezési lap

#gázhegesztő #gázhegesztőtanfolyam #gázhegesztőképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping