Hírek

A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő képzés célja

A szakképesítés munkaterületéhez szükséges (3. pontban szereplő) kompetenciák elsajátíttatása annak érdekében, hogy a kifogástalan minőséget igénylő fogyóelektródás védőgázas ívhegesztési feladatokat (fogyóelektródás védőgázas ívhegesztés önálló elvégzése, hibafelismerés, javítás, a gyártmány minőségi ellenőrzése) megfelelő kézügyességgel, gyakorlottsággal és nagyfokú önállósággal végezze a hegesztő.A képzés további célja, hogy a munkavégzés során előtérbe kerüljenek a gazdaságossági szempontok, kiemelt figyelmet kapjanak a biztonsági előírások, és az érintettek betartsák avonatkozó szabványok előírásait.

A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő képzés célcsoportja

A képzés elsődleges célcsoportját azok a munkavállalók alkotják, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatónál munkaviszonyban állnak, és/vagy olyan álláskeresők, akik a közlekedési és szállítmányozási ágazatban is működő munkáltatótól foglalkoztatásra irányuló szándéknyilatkozattal rendelkeznek. A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztők a gazdasági szereplők nélkülözhetetlen munkaerői. A képzett munkaerő iránti igény folyamatosan jelen van ezen a területen. A képzés másodlagos célcsoportját ezért azok a személyek jelentik, akik érdeklődnek a fogyóelektródás védőgázas ív-hegesztés iránt, és a képzés elvégzésével munkaerőpiaci előnyhöz szeretnének jutni.

Miért ajánljuk a fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő képzést

A képzés elvégzésével a résztvevők elsajátítanak minden olyan, szakmai elméleti és gyakorlati ismeretet, amellyel magasfokú minőségi munkát végezhetnek. A képzés során prioritást kap a minőségi munkához elengedhetetlenül fontos hibafelismerési képesség fejlesztése, a minőség ellenőrzési képesség fejlesztése és az egyéni felelősségvállalás képességének fejlesztése is.

A képzésbe való bekapcsolódás feltételei

  • Általános iskolai végzettség
  • Szükséges, mégpedig: foglalkozásegészségügyi alkalmassági vizsgálat

A képzés összes óraszáma: 380 óra

A fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő tanfolyam ára: 558 028 Ft/fő

Fogyóelektródás védőgázas ívhegesztő jelentkezési lap

#fogyóelektrodásvédőgázasívhegesztő #fogyóelektrodásvédőgázasívhegesztőtanfolyam  #fogyóelektrodásvédőgázasívhegesztőképzés #támogatottképzés #támogatotttanfolyam #KTI #képzés #tanfolyam #felnőttképzés

Wishlist 0
Open wishlist page Continue shopping