AGRÁRGAZDASÁGI KÉPZÉSEK ÉS FELKÉSZÍTŐ TRÉNINGEK

AGRÁRGAZDASÁGI KÉPZÉSEK ÉS FELKÉSZÍTŐ TRÉNINGEK

VP1-1.1.1-23 kódszámú Agrárgazdasági képzések és felkészítő tréningek a MODELLO-nál

Teljesítse VP Pályázathoz kapcsolódó képzési kötelezettségét ingyenesen, könnyen, gyorsan, gördülékenyen
A képzések pályázatban előírt időtartama csupán 8 óra.

Aktuálisan elérhető képzések

Cél: A képzésben résztvevő megszerezze az adott kapcsolódó VP felhívás sikeres végrehajtásához szükséges ismereteket a mezőgazdasági termékek és az élelmiszerek minőségrendszerei témaköreiben.
Időtartam: Elmélet: 6 óra, Gyakorlat: 2 óra

Cél: A képzésben résztvevő megszerezze az adott kapcsolódó VP felhívás sikeres végrehajtásához szükséges ismereteket az üzleti terv, vállalkozási alapismeretek, kapcsolódó jogszabályok témaköreiben.
Időtartam: Elmélet: 4 óra, Gyakorlat: 4 óra

Cél: A képzésben résztvevő megszerezze az adott kapcsolódó VP felhívás sikeres végrehajtásához szükséges ismereteket az agrár-környezetgazdálkodás témaköreiben.
Időtartam: Elmélet: 4 óra, Gyakorlat: 4 óra

Cél: A képzésben résztvevő megszerezze az adott kapcsolódó VP felhívás sikeres végrehajtásához szükséges ismereteket az Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés témakörében.
Időtartam: Elmélet: 5 óra, Gyakorlat: 3 óra

Cél: A képzésben résztvevő megszerezze az adott kapcsolódó VP felhívás sikeres végrehajtásához szükséges ismereteket a Natura 2000 gyepterületek kompenzációs támogatásának témaköreiben.
Időtartam: Elmélet: 6 óra, Gyakorlat: 2 óra

Cél: A képzésben résztvevő megszerezze az adott kapcsolódó VP felhívás sikeres végrehajtásához szükséges ismereteket a Natura 2000 erdőterületek kompenzációs kifizetéseinek témaköreiben.
Időtartam: Elmélet: 4 óra, Gyakorlat: 4 óra

Cél: A képzés célja, hogy a résztvevő gazdálkodó ismereteket szerezzen a művelethez kapcsolódó specifikus fogalmakról és a támogatás feltételeiről, továbbá képes legyen a REL együttműködésekhez kapcsolódó jogszabályokban eligazodni. Cél, hogy megismerje a közös piacépítés és értékesítési csatornák kialakításának módszereit, valamint annak megismertetése, hogy miként lehet végrehajtani a közös üzleti tervet.
Időtartam: Elmélet: 4 óra, Gyakorlat: 4 óra

Cél: A képzésben résztvevő megszerezze az adott kapcsolódó VP felhívás sikeres végrehajtásához szükséges ismereteket az Erdő környezetvédelmi kifizetések témaköreiben.
Időtartam: Elmélet: 4 óra, Gyakorlat: 4 óra

Ki és hogyan jelentkezhet a képzésekre?

ELLENŐRIZD A VP TÁMOGATÓI OKIRATODBAN, HOGY NEKED ILLETVE AZ ÁLTALAD KÉPVISELT CÉGNEK VAN-E KÉPZÉSI KÖTELEZETTSÉGE, ÉS AZT MILYEN HATÁRIDŐIG KELL TELJESÍTENED!
HA KÉPZÉSI KÖTELEZETTSÉGED FENNÁLL, ISMERD MEG A SZÁMODRA ELŐÍRT, MEGHIRDETETT KÉPZÉSEINKET!
VÁLASZD KI A SZÁMODRA MEGFELELŐ IDŐPONTBAN ÉS HELYSZÍNEN MEGHIRDETETT KÉPZÉST!
TÖLTSD KI A JELENTKEZÉSI LAPOT AZ ÉRVÉNYES SZEMÉLYAZONOSSÁGOT IGAZOLÓ OKMÁNYAIDBAN RÖGZÍTETT ADATOKKAL!
Created with Fabric.js 5.2.4 5
HA CÉGET KÉPVISELSZ, MINT TAG VAGY ALKALMAZOTT, RÖGZÍTSD A CÉG ADATAIT IS ÉS CSATOLD FEL A KITÖLTÖTT, CÉGSZERŰEN ALÁÍRT MEGHATALMAZÁST IS!

Jelentkezési lap

infoblokk EMVA 3c 600x250 - AGRÁRGAZDASÁGI KÉPZÉSEK ÉS FELKÉSZÍTŐ TRÉNINGEK